Bij Lift Your Energy staat je energie voorop. Door middel van coaching help ik vrouwen naar een energiek leven en meer balans. Maar ik ben er ook voor de ondernemende vrouw, die zich voornamelijk wil focussen op haar passie en die de administratieve taken zoals het bijhouden van de mailbox, het beheren van de agenda, het uitwerken van teksten/correspondentie/rapporten etc en bijvoorbeeld Social Media graag uitbesteedt.

Een eigen bedrijf is geweldig, maar er komen ook vaak taken bij kijken waar je niet op had gerekend, waar je geen tijd voor hebt of die je simpelweg niet leuk vindt. Daar kom ik om de hoek kijken. Als virtual assistant kan ik je een aantal taken uit handen nemen, zodat jij je kunt focussen op je passie of bijvoorbeeld meer tijd hebt voor je gezin.

Van mijn 18de tot mijn 30ste was ik als secretaresse werkzaam bij verschillende bedrijven. Toen kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Nadien probeerde ik het nog een keer op kantoor, maar dat is niet waar ik gelukkig van word. Het werk vind ik echter wel erg leuk en langzaam begon het toch weer te kriebelen. Zeker toen ik weer gevraagd werd als secretaresse. Kon ik mijn kennis en kunde niet op een andere manier inzetten? Na wat onderzoek ben ik nu klaar om die stap te zetten en als virtual assistant aan de slag te gaan.
Ik vind het een hele fijne combinatie met mijn werk als coach en heb er onwijs veel zin in.

Ik kan de volgende werkzaamheden eventueel van je overnemen:
– beheren online agenda
– uitwerken van teksten, correspondentie en rapporten
– proeflezen van teksten
– redigeren van teksten
– ontwerp flyers
– ontwerp visitekaartjes
– online magazines maken
– werkboeken maken
– afhandelen e-mails
– mailbox opschonen en structureren
– social media

Staan jouw werkzaamheden er niet tussen? Laat het mij dan weten. Wie weet kan ik je toch helpen.

Vrijblijvende afspraak
Voor ik een samenwerking aan ga, wil ik graag eerst een persoonlijk gesprek. Dit gesprek zal via Zoom plaatsvinden. In dit gesprek gaan we kijken om welke werkzaamheden het gaat en hoeveel tijd er in zal gaan zitten. Ik zal je een aantal vragen stellen zodat ik een duidelijk beeld krijg van jouw bedrijf. Ook vertel ik je meer over mijn werkwijze.

Samenwerkingsovereenkomst
Na het gesprek ontvang je van mij een samenvatting van wat wij hebben besproken.
Zo kun je rustig de tijd nemen om het na te lezen en te beslissen of je een samenwerking aan wilt gaan. Bij akkoord ontvang je een samenwerkingsovereenkomst en een kopie van de algemene voorwaarden.

Gefeliciteerd
Na het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst heb jij meer tijd om je te focussen op dat wat echt belangrijk is voor jou in je bedrijf, voor je passie en voor je pivéleven.
Op basis van de gemaakte afspraken, zullen er evaluaties plaatsvinden over de samenwerking.

Kosten per uur € 50,00
Abonnement 10 uur € 450,00 (3 maanden geldig)
Abonnement 15 uur € 645,00 (3 maanden geldig)

Wil je een vrijblijvende afspraak plannen? Vul dan onderstaand formulier in en vertel alvast in het kort wie je bent, wat je doet en om welke werkzaamheden het zal gaan. Dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

    Terug naar homepage