Over
Lift Your Energy

MIJN VERHAAL

Eind 2009 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Niet zomaar eentje. Nee, echt zo’n knaller. Eentje die niet over was na een paar weken. Ook niet na een paar maanden trouwens. Dit was een hardnekkige die meer dan een jaar duurde en het eruit krabbelen nog langer. Toch denk ik nu achteraf dat mijn burn-out, hoe verschrikkelijk het ook was toen ik er middenin zat, een heel mooi cadeau is geweest. Het was het moment dat ik besloot het roer compleet om te gooien.

Het enige dat ik wilde in die tijd was weer happy de peppie zijn. Nu had ik twee keuzes. Op de bank blijven zitten zielig doen of mijzelf een kick in the ass geven en in mijzelf, mijn welzijn, investeren. Ik koos, nadat ik een tijdje op de bank had gezeten en erachter kwam dat mij dat niet ging helpen, voor die trap onder mijn kont.

Ik verdiepte mij in de Chinese bewegingsleer Zhineng Qigong, in voeding, in mindfulness, het brein, maar ook in beweging. Ik volgde verschillende opleidingen, cursussen, workshops en masterclasses en langzaam maar zeker ging het beter. Ik zat lekkerder in mijn vel en had daardoor steeds meer leuke dagen.

Doordat ik mij zoveel beter voelde door het beoefenen van Zhineng Qigong, maar ook door het aanpassen van mijn eetpatroon, meer te bewegen en mij bezig te houden met mindset, ontstond mijn passie om ook anderen te helpen dit te bereiken. En met succes. Ik heb al zoveel mensen mogen helpen de positieve switch naar een overall gelukkig leven te maken. Dat smaakt naar meer. Het maakt mij echt ontzettend blij wanneer ik mensen heb kunnen helpen stappen te zetten richting hun doel.

Wil jij weten of ik jou ook kan helpen? Check dan het aanbod op de site en/of stel je vraag via onderstaande button.

CONTACT

OVER LIFT YOUR ENERGY

Mijn doel is (voornamelijk) vrouwen inspireren en in hun kracht te zetten. Ze laten zien en voelen dat ze zoveel meer kunnen dan ze vaak denken. Ik wil ze leren hoe zij weer de regie kunnen pakken over hun leven. Hoe ze ervoor kunnen zorgen dat ze meer energie krijgen en meer rust ervaren in hun hoofd en in hun lichaam.

Op de site vind je daarom alles wat te maken heeft met het vinden van meer balans in je leven, artikelen over energie, mindset, voeding, ontspanning en beweging. Je vindt hier allerlei gezonde(re) recepten, tips voor meer energie en bijvoorbeeld voedingstips. Maar dat niet alleen. Kom je er zelf niet uit? Heb je hulp nodig? Dan ben ik er voor je door middel van een 1-op-1 coachingstraject (online of wandelcoaching), online cursussen Zhineng Qigong of door middel van het online programma In balans met Lin.

IN BALANS MET LIN, voor meer balans in je leven, meer energie, meer ontspanning en meer rust in je hoofd.

ONLINE- OF WANDELCOACHING, samen werken aan jouw doel door middel van online coaching of wandelcoaching.

ZHINENG QIGONG, korte online cursussen om je deze Chinese bewegingsleer eigen te maken.

WAT ANDEREN VINDEN

Een erg fijn online programma om aan mee te mogen doen! Voor mij persoonlijk waren de ontspanningsoefeningen en de qigong oefeningen het allerfijnste… en weer de mindset te benadrukken, waarin Linda haar tips erg fijn zijn!!! kortom, een aanrader voor iedereen!!!

Kirsten (via Facebook), over IN BALANS MET LIN
Deze training is erg nuttig geweest. Vooral de onderdelen over voeding en de uitwerking op het lichaam vond ik erg interessant. Daarnaast krijg je tips en oefeningen om beter of anders met stress om te gaan. Erg interessant, soms ook confronterend, maar altijd leerzaam. Ik raad deze training erg aan! Dank je wel Linda voor deze training en de hulp 😘❤️

Linda (via Facebook), over IN BALANS MET LIN
Linda heb ik leren kennen als iemand die met grote passie Chi Neng Qigong beoefent en uitdraagt. Met haar doorzettingsvermogen en open, nieuwsgierige mind gaat zij met aandacht, precisie en plezier de uitdaging aan om iedere beweging te onderzoeken. Op integere wijze deelt zij haar kennis met de ander en weet ze op een mooie manier die kennis te integreren in haar dagelijks leven.

Veronique, voormalig docent Chineng Instituut (via LinkedIn), over Linda

Samenwerken?

Heb je ook een passie voor mindset, voeding, ontspanning, beweging en/of Zhineng Qigong en wil je graag samenwerken? Neem dan contact met mij op via onderstaande button en laat mij weten hoe je dat voor je ziet. Dan neem ik zsm contact met je op.

CONTACT