Alles is mogelijk ...

Als je in jezelf gelooft, is alles mogelijk. Maar dat is nou ook net het knelpunt, want we hebben vaak zo weinig vertrouwen in onszelf. En dat terwijl we tot zo ontzettend veel in staat zijn. We kijken meestal vooral naar wat we niet kunnen en focussen ons daarop. Of we geven op als ons iets tegenzit, want het is zo moeilijk/zo zwaar. Het zou heel anders kunnen zijn.

Wat je aandacht geeft groeit. Daar hadden we het al eerder over. Focus je daarom op het positieve. Op dat waar je goed in bent. Op dat wat je heel graag wilt. Op dat waar jij gelukkig van wordt. Op dat wat jij wilt bereiken. Blijf werken aan jezelf en jouw kwaliteiten. Investeer in jezelf. Elke dag opnieuw. Dat waar je niet zo goed of helemaal niet goed in bent, laat je achter je. Besteed er geen aandacht meer aan. Het helpt je immers niet verder. Het helpt je hooguit verder de put in en dat is nou net waar je niet wilt zijn.

Als jij je meer gaat focussen op jouw kwaliteiten, op dat wat jij wilt, zul je steeds zekerder van jezelf worden en steeds meer bereiken. Het gaat allemaal om je mindset. Niets meer, niets minder. Als je iets wilt bereiken, wat dat ook is privé of zakelijk, moet je eerst geloven in jezelf. Als jij niet gelooft in jezelf en in jouw kunnen, hoef je niet eens te beginnen. Zonde van je energie. Want als jij niet gelooft in jezelf, wie gelooft er dan in jou?