mindset

Hallo 2023

In mijn blog Bye bye 2022 schreef ik over hoe het afgelopen jaar is geweest. 2022 ging zo ongelooflijk snel voorbij. Een keer knipperen met mijn ogen en tadaaaaa hallo 2023 haha.

De laatste weken had ik ontzettend de behoefte om naar binnen te keren. Om even achterom te kijken naar hoe het jaar was geweest. Wat er allemaal was gebeurd, wat er niet helemaal goed was gegaan, maar vooral ook naar wat er wel allemaal goed was gegaan. Wat ik niet meer wil en naar wat ik voor 2023 juist wel allemaal wil.

Nu ik deze blog schrijf is het 30 december en ineens sinds afgelopen woensdag is daar een nieuw soort energie. Daar waar ik de afgelopen weken dus vooral naar binnen wilde keren, weinig afspraken, lekker relaxen, wandelen, boekje lezen, mediteren enzovoort, is er ineens iets veranderd in mijn energie. Ik kan weer volle kracht vooruit. Ik kan niet wachten tot het 1 januari is en het “normale” leven weer begint. Ik heb er zin in. In het hele nieuwe jaar dat voor ons ligt.

In het nieuwe jaar blijf ik wandelcoaching doen. Deze vorm van coachen vind ik ontzettend fijn. Ik merk dat de gesprekken echt anders verlopen dan wanneer ik tegenover iemand zit. Niet mooier of minder mooi, maar simpelweg anders. Er zit letterlijk beweging in.

In het nieuwe jaar ga ik ook weer lessen Zhineng Qigong geven, in eerste instantie voornamelijk 1-op-1 lessen. Dit heeft lange tijd op z’n gat gelegen. Al 2 jaar gaf ik helemaal geen les meer, maar ook daaraan voorafgaand merkte ik dat het niet lekker liep. Het was nodig om zelf eerst weer meer de verdieping in te gaan en voor mijzelf te trainen. De verbinding met mijn hart en lijf weer te gaan voelen. Dat voelde goed en fijn en het maakte ook dat langzaam maar zeker het vuurtje weer aan ging. Inmiddels brand er een groot vreugdevuur zullen we maar zeggen haha. Ik heb onwijs zin om weer lessen te gaan geven. Deze privélessen kunnen face to face, maar ook online. Op deze pagina vind je meer informatie over de lessen. Ook ga ik kijken of ik een mooie workshop kan gaan geven in het voorjaar.

Maar dat is niet alles. Als het een beetje mee zit, dan komt 1 maart 2023 mijn nieuwe online cursus uit. Deze cursus is specifieke gericht op nek-, rug- en schouderklachten. Achter de schermen ben ik druk aan het werk om te zorgen dat de cursus er straks tip top uitziet. Het wordt een cursus in de vorm van een E-book vol informatie, tips, tricks en video’s van de vele oefeningen. Wil je op de hoogte blijven, volg mij dan op de social media kanalen en schrijf je alvast vrijblijvend in op de wachtlijst (vul het formulier onderaan de pagina in). Dan krijg jij als eerste alle informatie. Dit wordt een compleet programma dat je er telkens weer bij kunt pakken wanneer dat nodig is. Inschrijven kan vanaf 1 februari 2023.

Ook zijn er al plannen voor de tweede helft van 2023. Daarover zal ik later meer vertellen. Ik kan al wel vast zeggen dat het ontzettend gaaf wordt en dat het echt iets is voor mensen die graag mediteren en/of Qigong beoefenen (of willen gaan beoefenen).

Verder kun je in 2023 bij mij terecht voor voedingsconsulten. Deze zijn online of face to face.

Allemaal prachtige dingen in het verschiet dus. Ik heb er onwijs veel zin in en ik hoop jij ook lief mooi mens dat dit nu aan het lezen is.

Ik wens jou voor 2023 gezondheid, liefde en alle moois.

Liefs,
Lin

Dit vind je misschien ook interessant...