Lin 3.0 mindset

Bye bye 2022

Het was me het jaartje wel weer en wat is het snel voorbij gegaan. Ik geloof dat ik dat ieder jaar zeg, maar het is alsof ik vorige week 2022 nog inluidde.

Nu was 2021 al een jaar van keuzes maken, maar dit zette zich voort in 2022. Sommige keuzes had ik al veel eerder moeten maken, terwijl ik over andere keuzes wellicht net wat langer had moeten nadenken. In beide gevallen heb ik veel geleerd šŸ˜‰

Voor mij was 2022 een prima jaar. Een jaar van weer opstaan en doorgaan. Een jaar van kiezen voor mijzelf, voor mijn eigen welzijn, voor mijn gezondheid, voor de liefde, voor het leven. Een jaar van veel studeren ook. Ik haalde mijn diploma voor de wandelcoaching, maar ook alvast Ć©Ć©n van de deeldiploma’s voor de studie tot orthomoleculair therapeut. Hopelijk kan ik deze opleiding in maart afronden. En als klap op de vuurpijl volgde ik ook nog een cursus Qigong, specifiek gericht op de rug.

Ik heb dit jaar prachtige vrouwen mogen helpen richting hun doel en oh wat ben ik trots op ze. Stuk voor stuk hebben deze vrouwen hele mooie stappen gezet en ik ben dankbaar dat ik een klein stukje heb mee mogen wandelen op hun pad.

Met veel moeite besloot ik in het voorjaar definitief te stoppen met het vrijwilligerswerk dat ik deed voor de mooie Nije Stichting. Een lastige stap, maar beter voor mij. “Waar de ene deur sluit, gaat een andere deur weer open” zeggen ze weleens. En zo voelt het ook. Met heel veel liefde heb ik mij 8 jaar ingezet voor de stichting. Nu is het tijd om mij (voorlopig) volledig te richten op Lift Your Energy. Ik heb het afgelopen jaar achter de schermen al veel stappen gezet en in het nieuwe jaar zal ik dat meer en meer gaan delen en naar buiten brengen. Ik heb er onwijs veel zin in. Bring it on!

Een aantal vriendschappen raakten bekoeld, maar er kwamen ook vrienden bij. Ik voel mij gezegend met de mensen die ik nu om mij heen heb en die koester ik. Blijven hangen in zogenaamde vriendschappen, die allang niet meer voelen als vriendschap, is niet gezond. Ik geloof ook niet dat het de bedoeling is om die maar aan te houden als het niet meer fijn voelt. Het is goed zoals het is.

De afgelopen weken heb ik steeds meer de behoefte om naar binnen te keren. Misschien ligt het aan het weer, aan de donkerte of aan de feestdagen die er aan komen. Ik wandel, ik mediteer/beoefen Qigong, luister muziek, geniet van mijn theetjes en van de knusheid in huis en heb mooie gesprekken. Verder hoef ik even niets en dat is wel heel erg prettig. Even de rust opzoeken zodat ik straks in het nieuwe jaar weer kan gaan knallen šŸ˜€

In mijn volgende blog deel ik mijn plannen voor het volgende jaar. Deze schreef ik afgelopen weken uit voor mijzelf. Wat wil ik blijven doen? Waar word ik blij van? Waar ga ik mee stoppen? Wat kan beter? Wat ging al heel erg goed afgelopen jaar? Allemaal vragen die ik mijzelf dan stel.

Hoe was jouw afgelopen jaar? En wat zijn je plannen voor het aankomende jaar? Laat je het mij weten?

Liefs,
Lin

Dit vind je misschien ook interessant...