mindset podcast

De #LIFTYOURENERGY podcast

Toen ik ging kijken naar waar ik mensen nog meer door kon inspireren besloot ik te starten met mijn eigen podcast, de #LIFTYOURENERGY podcast.

Deze podcast komt niet elke week uit, ook niet standaard elke maand. Ik weet namelijk dat dat niet werkt voor mij en dat zoiets mij uiteindelijk heel veel stress op gaat leveren en heel weinig energie. De podcast komt daarom zoals die komt. Dat past beter bij mij en geeft mij ruimte om juist wanneer ik barst van de inspiratie een opname te doen en niet omdat het moet.

De eerste drie staan inmiddels online en vind je hieronder. Laat je mij weten wat je er van vond.

Mocht je vragen hebben of onderwerpen (alles op het gebied van energie, mindset, voeding, beweging en ontspanning) waarover je graag meer zou willen weten, stuur mij dan een berichtje via liftyourenergy@gmail.com en wie weet vind je jouw vraag terug in 1 van de podcasts.

In mijn allereerste podcast (jahoe) deel ik een stukje van mijn verhaal. Waar komt mijn passie voor energie (1 van mijn favoriete onderwerpen) vandaan. Vertel ik over gebrek aan energie, maar ook wat (wat mij betreft) de belangrijkste stap is naar een leven vol energie, meer in balans en meer zelfvertrouwen. Dat start bij een aantal vragen die ik je ga stellen. Je hebt ze wellicht wel vaker gehoord, maar heb je er ook iets mee gedaan? Heb je ze beantwoord voor jezelf? Luister vooral even de podcast en start vandaag nog met het verhogen van je energieniveau.
Hoe wil jij je voelen? Niet in 1 woord, maar beschrijf het uitgebreid? Hoe zou jij je willen voelen en hoe ziet dat resultaat er dan uit?
In deze podcast ga ik in gesprek met Jenniffer. Jenniffer is 45 lentes jong, partner van Thomas en moeder van Jim. 2,5 jaar geleden kwam zij thuis te zitten met een burn-out van heb ik jou daar. Ik ga graag het gesprek met haar aan over haar burn-out en wat zij doet om hoger in haar energie te komen.

Dit vind je misschien ook interessant...