Lift Your Energy

Voedingsadvies

Lekker in je vel door de juiste voeding

Of je nu af wilt vallen, je hormonen meer in balans wilt hebben, je buikklachten (PDS, obstipatie, lucht in je buik enz) of meer energie wilt. Met de juiste voeding kun je dat grotendeels bereiken en ik kan je daar bij helpen.

Als we het over een voedingsconsult hebben, denken de meeste mensen vaak dat ze te horen krijgen dat ze “niets” meer mogen eten en weer een dieet moeten gaan volgen. Niet bij mij!

De focus is bij een eenmalig consult of traject altijd gericht op goed in je vel zitten en hoog/hoger in je energie komen. Dat je je (weer) lekker voelt. Dat je over het algemeen meer energie hebt. Dat je meer zelfvertrouwen hebt en dat je buikgebied prettiger voelt van binnen bijvoorbeeld.

Wanneer je je gaat richten op hoe je je wilt voelen, wordt het veel makkelijker om de “juiste” keuzes te maken. Je wordt je veel bewuster van wat je allemaal in je mond stopt als je je gaat richten op het gevoel dat je wilt bereiken. Dus geen getalletjes op de weegschaal. Die kunnen best handig zijn als je veel wilt afvallen, maar die vertellen niets over hoe jij je voelt.

Je kunt wel ik weet niet hoeveel kilo’s afvallen en eindelijk het streefgewicht bereiken wat jij voor ogen had, maar als je je dan ellendig voelt omdat je een totaal gebrek aan energie hebt, heb je volgens mij niet bereikt wat je eigenlijk had gewild…

Of je nu bij mij komt omdat je wilt afvallen of meer energie wilt of je hormonen meer in balans wilt hebben of af wilt van je buikklachten (denk aan een opgeblazen buik, pds, obstipatie enz), mijn eerste vraag is altijd hetzelfde: “Wat is je doel en hoe zal je je voelen als je dat doel hebt bereikt?”.

Als jij de “juiste” voeding tot je neemt, zul je vanzelf het gewicht krijgen dat het best bij jouw lichaam past.

Ik kijk dus niet zozeer naar of je af wilt vallen of aan wilt komen, maar vooral naar hoe jij je wilt voelen. Ik zal dan ook geen dieet voorschrijven en ik zal je ook niet vertellen dat je bepaalde dingen niet meer mag eten. Van mij mag je alles eten, maar ik ben er van overtuigd dat wanneer jouw doel duidelijk is (jouw waarom, hoe jij je wilt voelen) dat je dan op den duur (bijna) als vanzelf de betere keuzes gaat maken.

Een eerste consult duurt 60 tot 90 minuten.
Voorafgaand aan dit consult wil ik graag dat je een voedingsdagboekje bijhoudt van 5 dagen. Tevens stuur ik je een vragenlijst die ik graag net als het voedingsdagboekje graag voor het consult wil ontvangen. Dit zullen we dan uitgebreid bespreken tijdens het consult. Ook geef ik je tijdens het consult verschillende tips en tricks die je kunt gaan toepassen in de weken die er op volgen.

Na ongeveer 4 weken volgt een tweede consult waarin we uitgebreid zullen bespreken hoe het de voorgaande weken is gegaan. Gaat het goed of is er hier en daar nog verbetering nodig? Ook gaan we kijken of het nodig is om nog een vervolgafspraak in te plannen.

Meestal zijn er in totaal 3 à 4 afspraken nodig voor het meest optimale resultaat.

Kosten eerste consult € 75,00
Kosten vervolgconsult € 45,00

De consulten kunnen bij mij op de praktijk of via Zoom (of telefonisch).
De afspraken kunnen worden gepland op maandagochtend of vrijdagochtend.

Voor het maken van een afspraak kun je onderstaand formulier invullen of een e-mail sturen naar liftyourenergy@gmail.com

    Ik heb er heel bewust voor gekozen om mij niet bij een beroepsvereniging aan te sluiten. Deze keuze heb ik gemaakt omdat ik vrij wil zijn om te kiezen naar welke (bij)scholing mijn voorkeur uitgaat en bij welk instituut dit gegeven wordt. Ik heb er met de prijzen rekening mee gehouden zodat de kosten voor een consult ongeveer hetzelfde zullen zijn als na aftrek van de vergoeding bij een verzekeraar.

    Dit vind je misschien ook interessant...