Lift Your Energy

Traject – Lekker in je vel door de juiste voeding

Of je nu af wilt vallen, je hormonen meer in balans wilt hebben, je buikklachten (PDS, obstipatie, lucht in je buik enz) of meer energie wilt. Met de juiste voeding kun je dat grotendeels bereiken en ik kan je daar bij helpen.

Als we het over een voedingsconsult hebben, denken de meeste mensen vaak dat ze te horen krijgen dat ze “niets” meer mogen eten en weer een dieet moeten gaan volgen. Niet bij mij!

De focus is bij een eenmalig consult of traject altijd gericht op goed in je vel zitten en hoog/hoger in je energie komen. Dat je je (weer) lekker voelt. Dat je over het algemeen meer energie hebt. Dat je meer zelfvertrouwen hebt en dat je buikgebied prettiger voelt van binnen bijvoorbeeld.

Wanneer je je gaat richten op hoe je je wilt voelen, wordt het veel makkelijker om de “juiste” keuzes te maken. Je wordt je veel bewuster van wat je allemaal in je mond stopt als je je gaat richten op het gevoel dat je wilt bereiken. Dus geen getalletjes op de weegschaal. Die kunnen best handig zijn als je veel wilt afvallen, maar die vertellen niets over hoe jij je voelt.

Je kunt wel ik weet niet hoeveel kilo’s afvallen en eindelijk het streefgewicht bereiken wat jij voor ogen had, maar als je je dan ellendig voelt omdat je een totaal gebrek aan energie hebt, heb je volgens mij niet bereikt wat je eigenlijk had gewild…

Of je nu bij mij komt omdat je wilt afvallen of meer energie wilt of je hormonen meer in balans wilt hebben of af wilt van je buikklachten (denk aan een opgeblazen buik, pds, obstipatie enz), mijn eerste vraag is altijd hetzelfde: “Wat is je doel en hoe zal je je voelen als je dat doel hebt bereikt?”.

Als jij de “juiste” voeding tot je neemt, zul je vanzelf het gewicht krijgen dat het best bij jouw lichaam past.

Ik kijk dus niet zozeer naar of je af wilt vallen of aan wilt komen, maar vooral naar hoe jij je wilt voelen. Ik zal dan ook geen dieet voorschrijven en ik zal je ook niet vertellen dat je bepaalde dingen niet meer mag eten. Van mij mag je alles eten, maar ik ben er van overtuigd dat wanneer jouw doel duidelijk is (jouw waarom, hoe jij je wilt voelen) dat je dan op den duur (bijna) als vanzelf de betere keuzes gaat maken.

Een traject bestaat uit een kennismakingsgesprek van ongeveer een uur (naar aanleiding van een uitgebreide vragenlijst), waarin ik ook verschillende tips zal geven en 4 vervolgconsulten van ongeveer een halfuur. Dit traject is verdeeld over een periode van 12 weken. Dit alles kan online (via Zoom) of bij mij thuis.

De afspraken kunnen worden gepland op dinsdagmiddag of donderdagochtend.

Kosten traject € 145,00 (vanaf 2023 € 175,00)

Wil je graag meer weten en/of je aanmelden voor dit traject, vul dan onderstaand formulier in en geef aan dat je graag informatie wilt over de voedingsconsulten en/of je aan wilt melden voor dit traject. Dan neem ik binnen 24 uur contact met je op (via e-mail).

    Dit vind je misschien ook interessant...