Lift Your Energy

Verdiepingssessie

Misschien is een heel coachingstraject niet jouw ding, omdat je bijvoorbeeld niet wekenlang aan 1 coach vast wil zitten, maar wil je wel degelijk werken aan jezelf. Dan is een verdiepingssessie wellicht een goed idee.

Een verdiepingssessie is nooit hetzelfde. Daarom kan ik ook niet van te voren vertellen wat het precies inhoudt. Wel gaan we sowieso samen aan de wandel. Daarbij kan het goed zijn dat we samen een meditatie doen of een oefening midden in het bos. Tijdens de wandeling stem ik mij volledig af op jou en ga ik kijken wat jij op dat moment “nodig” hebt.

Kun je niet wandelen, maar wil je wel graag een verdiepingssessie? Dan kan het eventueel ook via Zoom.

Tijdens de sessie laad je (weer) op en je gaat met nieuwe inzichten weer naar huis.

Waarom is de verdiepingssessie in principe tijdens een wandeling?
Bewegen is energie. Ik wil je aanzetten tot actie aangevuld met verschillende rustmomenten. Dat gaat veel beter al wandelend in de natuur dan vanuit huis zittend op de bank. Een wandeling zorgt er onder andere voor dat je conditie verbeterd, dat je energieniveau omhoog gaat, dat je makkelijker los kunt laten, dat je meer rust gaan ervaren in je koppie, dat je een sterker lichaam krijgt en je sneller tot nieuwe inzichten komt.

Voor wie is een energiesessie?
Voor iedereen die:
– meer energie wil
– meer rust in het hoofd
– meer rust in het lijf
– meer zelfvertrouwen
– meer inzichten wil
– een positievere mindset wil ontwikkelen
– bewuster wil leven

De verdiepingssessies vinden plaats in de omgeving van het mooie Twickel, startpunt Langestraat 2 te Delden (parkeerplaats hotel/restaurant de Zwaan).

De verdiepingssessie kan worden gepland op maandagmiddag, donderdagmiddag, vrijdagochtend of zaterdagochtend.

De kosten zijn € 65,00 per sessie (60 tot 75 minuten)

Wil je je aanmelden voor een verdiepingssessie vul dan onderstaand formulier in en laat in een notendop weten waar je nu staat in je leven en geef alvast aan welk dagdeel jouw voorkeur heeft. Dan ontvang je binnen 24 uur bericht.

    Dit vind je misschien ook interessant...