Lift Your Energy

Privéles Qigong

Meer ontspanning in je lichaam, rust in je hoofd, meer energie, een krachtiger lijf, een sterke mind en meer balans. Het beoefenen van Zhineng Qigong kan hier aan bijdragen. Maar ook het werken aan een specifieke klacht (zoals rug, nek, schouderklachten) is mogelijk met deze mooie Chinese bewegingsleer.

Sinds 2002 beoefen ik Zhineng Qigong. Tot aan het moment dat ik eind 2009 thuis kwam te zitten met een giga burn-out trainde ik af en aan. Vanaf begin 2010 train ik (bijna) dagelijks. In eerste instantie vooral voor meer rust in mijn hoofd en een sterkere mind, maar uiteindelijk ook voor meer energie en voor de klachten in mijn nek-, rug- en schoudergebied.

De laatste jaren heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in het nek-, rug- en schoudergebied. Voor mijzelf, maar zeker ook om anderen meer en meer te helpen. Inmiddels ben ik expert op het gebied van nek-, rug- en schouderklachten. Maar ook voor oefeningen voor meer ontspanning of energie kun je bij mij terecht.

De lessen zijn voor:
– vastzittende nekspieren
– vastzittende schouderspieren
– vastzittende rugspieren
– vastzittende halsspieren
– het verbeteren van de houding
– meer energie
– meer ontspanning
– meer rust in je hoofd
– meer zelfvertrouwen
– een sterk lichaam

Een privéles kan face to face, maar ook online via Zoom en duurt ongeveer een uur.

De kosten voor een privéles zijn € 55,00
Strippenkaart 10 lessen voor € 500,00 (deze kaart dient in een halfjaar te worden opgemaakt).

Wil je een eerste privéles boeken? Vul dan het onderstaande formulier in en geef aan dat het om een privéles Qigong gaat en in het kort waar je aan wil werken. Je ontvangt binnen 24 uur bericht.

De lessen kunnen worden gepland op maandagochtend, maandagavond (alleen via Zoom), donderdagavond (alleen via Zoom) en vrijdagochtend.

    Heb je veel last van je nek-, rug- en/of schouderspieren? Dan kun je je ook inschrijven voor de online cursus RELAX YOUR BACK. Klik op de foto hieronder voor meer informatie.

    Enkele ervaringen van anderen over de lessen Zhineng Qigong/bewust bewegen van Linda

    Dit vind je misschien ook interessant...