Lift Your Energy

Coachingsprogramma

Elke dag energiek en blij opstaan. Gedurende de dag vol energie zijn. Rust hebben in je hoofd. Meer ontspanning voelen in je lichaam. Meer in balans zijn. Meer tijd hebben voor jezelf. Vol zelfvertrouwen zijn. Je fit voelen.

Het kan en dit coachingsprogramma gaat je daar bij helpen!

Naar mijn mening staat of valt zo ongeveer alles met je energiehuishouding. Hoe hoger je in je energie zit, hoe makkelijker alles gaat. Dit coachingsprogramma focussen we daarom ook vooral op je energie. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw energieniveau omhoog gaat, zodat jij elke dag blij en vol energie opstaat. Zodat jij meer rust krijgt in je hoofd en meer ontspanning zult krijgen in je lichaam. Zodat jij meer in balans zult zijn en je meer tijd kunt creëren voor jezelf.

Als jong meisje kreeg ik het etiketje chronisch vermoeid en werd er gezegd: ¨Leer er maar mee leven¨ en toen ik op mijn 30ste met een burn-out thuis kwam te zitten kwam ik nog lager in mijn energie te zitten. Langzaam krabbelde ik daaruit. Tijdens dat proces besloot ik mij meer te gaan focussen op Zhineng Qigong (Chinese bewegingsleer), beweging, voeding, mindset en ontspanning. Langzaam ging het steeds beter. Nu op mijn 43ste kan ik oprecht zeggen dat ik barst van de energie. Dat gun ik jou ook. Het maakt het leven zoveel makkelijker en leuker als je vol energie bent. Je voelt je dan ook geestelijk en emotioneel een stuk stabieler, meer in balans. Ik wil dan ook heel graag meer mensen helpen om ook zo happy in hun velletje te zitten. In eerste instantie deed ik dit door middel van online trainingen en programma´s, maar het leukste vind ik de 1-op-1 trajecten. Daarom heb ik dit offline coachingsprogramma opgezet.  

Dit coachingsprogramma is anders dan anders omdat de vijf hoofdgesprekken wandelend plaats zullen vinden, lekker buiten in de natuur (ook als het niet zulk prachtig weer is).*

Dit offline coachingsprogramma is voor jou als jij:
– laag in je energie zit
– weinig zelfvertrouwen hebt
– veel spanning voelt in je lichaam
– veel onrust ervaart in je hoofd
– meer zelfvertrouwen wilt
– een positievere mindset wilt ontwikkelen
– meer liefde voor jezelf wilt leren voelen
– over het algemeen meer balans wil in je leven
– bewuster wilt leven
– gezonder/anders wilt eten

Het programma is breed. Ik zet altijd in op alle aspecten die bijdragen aan een hoger energieniveau, zoals beweging, ontspanning, voeding, supplementen, selfcare en mindset. Het is een programma op maat.

Het programma bestaat uit:
– een vragenlijst
– een plan
– 5 coachingsgesprekken (wandelend) van plusminus 75 minuten (verdeeld over 10 weken)
– elke week mogelijkheid tot een korte coachcall van 15 minuten (via Zoom/telefoon)
– dagelijks mogelijkheid tot app- en/of mailcontact

Voorafgaand aan het eerste gesprek stuur ik je een lijst met verschillende vragen. Ik wil bijvoorbeeld graag weten hoe je ervoor staat en waar je naartoe wilt. Daarna plannen we de eerste afspraak, maak ik een plan en bespreken we één en ander tijdens de wandelingen. Heb je tussendoor vragen dan ben ik dagelijks te bereiken via app en/of e-mail en kan er wekelijkse een korte coachcall van 15 minuten worden ingepland (via Zoom of telefoon).

Commitment
Wanneer je dit traject aangaat, verwacht ik wel enige commitment van je. Het succes van het coachingsprogramma staat of valt met jouw toewijding. Hoe graag wil je een verandering aanbrengen in je leven? Je moet het zelf doen, maar ik ben jouw stok achter de deur en sta 10 weken lang dagelijks voor je klaar om je te steunen en om je een liefdevolle schop onder je mooie billen te geven als dat nodig is.

De kosten
De kosten voor het coachingsprogramma zijn € 425,00
Betaling in termijnen is mogelijk.

Locatie
Omgeving Twickel te Delden
De wandelcoaching kan worden gepland op maandagmiddag, donderdagmiddag, vrijdagochtend of zaterdagochtend.

Wil je je aanmelden voor het coachingsprogramma, vul dan onderstaand formulier in en laat in een notendop weten waar je nu staat in je leven. Dan ontvang je binnen 24 uur bericht.

    *Is het niet mogelijk (om wat voor reden dan ook) om te wandelen, maar wil je het coachingstraject wel heel graag volgen? Laat het mij weten. Er zijn altijd mogelijkheden om het coachingstraject op een andere manier te volgen.

    Dit vind je misschien ook interessant...