Lin 3.0

Mijn avontuur naar Lin 3.0 deel 6

In februari werd ik 43 en ik kan oprecht zeggen dat ik mij op mijn 43ste beter voel dan ooit. Ik zit lekker in mijn vel. Ik voel mij mentaal en lichamelijk goed en sterk. Dat wil ik uiteraard heel graag vasthouden en daarom is mijn voornemen om mij elk jaar beter te voelen. Mijn reis naar de beste versie van mijzelf zal dus, zoals ik in deel 5 al schreef, niet af zijn in september. Min avontuur gaat door voor de rest van mijn leven en ik heb er zin in 😀

Het is een avontuur van vallen en opstaan. Het is geen rechte lijn en dat maakt het ook zo mooi. De ene dag gaat alles super en eet ik 100% supergezond. De andere dag loopt alles in het honderd en zit ik aan een zak patat. Hetzelfde geldt voor het bewegen, sporten, mediteren enzovoort. De ene dag gaat het beter dan de andere. Dat is ook balans en het is helemaal prima. Zolang ik mij maar goed voel. Dat is het belangrijkste.

Ik check elke dag in bij mijzelf. Dan vraag ik mij af hoe ik mij voel, hoe ik mij zou willen voelen en wat ik er aan kan doen om mij zo te voelen. Hetzelfde geldt voor mijn energieniveau bijvoorbeeld. Maar ook voor wat betreft mijn werk vraag ik mijzelf regelmatig of ik nog happy word van wat ik doe. Ook daar heb ik een paar dingen veranderd en wat lijntjes uitgezet en dat voelt ontzettend goed.

De les die ik van de laatste maanden meeneem is heel dichtbij mijzelf blijven en heel bewust kiezen wie en wat ik mijn aandacht geef.

Mijn doel is dan ook doorgaan met wat ik nu doe en eventueel bijschaven waar nodig 😉

Dit vind je misschien ook interessant...