Lin 3.0

Mijn avontuur naar Lin 3.0 deel 3

November was best heftig als ik zo terug kijk. Nadat het in oktober ongelooflijk goed ging nadat ik startte met het exorfinevrije dieet en de supplementen, kreeg ik ineens een dip.

De supplementen en het dieet deden hun werk. Er moest wat uit en hoe?! Ik kreeg ineens allerlei koortsblaren en aangezichtspijnen. Daarnaast had ik een heel kort lontje en was ik echt dagen strontchagrijnig. Ik snapte er niets van. Zo ken ik mijzelf niet. Zo erg was ik niet eens wanneer ik pms had dus dit was geheel nieuw. En niet iets waar ik op zat te wachten kan ik je vertellen.

Ookal wist ik dat het met het dieet en de supplementen te maken had, toch wilde ik graag feedback van Daphne van Pure Generaties bij wie ik de EMBtest deed. Zij kwam met dezelfde visie. Fijn om die bevestiging te krijgen. Daarna ging het ook gelukkig steeds beter. En nu…

Nu voel ik mij eigenlijk heel erg goed. Ik heb geen last gehad van pms (jahoeeeeee) en hoe ongelooflijk fijn… ik had voor het eerst in dik 5 jaar een cyclus van 28 dagen. De laatste jaren werd mijn cyclus steeds korter, de pms vervelender en de menstruatie heftiger. Ik was het zat, want het beperkte mij in mijn doen en laten. Er waren dagen dat ik het liefst thuis bleef, want het was soms echt niet te doen. Dat ik dit resultaat binnen twee maanden heb, vind ik echt ongelooflijk fijn. Ben er zo blij mee.

Het dieet heb ik de afgelopen maand 90% van de tijd goed vol kunnen houden. Af en toe heb ik gesmokkeld, maar dat was ok. Daar koos ik op zo’n moment (op misschien 1 keer na) heel bewust voor. Mijn lichaam reageert goed en snel en daar ben ik heel erg blij mee.

Wel val ik nog steeds een beetje af, dus dat is iets wat ik in de gaten moet houden. Er is nu meer dan 4 kilo af, terwijl het niet echt nodig is. Qua centimeters is het nog veel meer. Ik sta echt versteld. Toch voel ik mij heel goed. Ik maak mij er dan ook geen zorgen over en weet dat het simpelweg komt omdat ik niet meer snoep en snaai en ook anders ben gaan eten. Even aan kijken hoe het gaat en anders zien of ik ergens nog een aanpassing kan doen.

Op naar december! Wat ik met kerst ga eten, weet ik al en het is niet exorfinevrij, oeps…

Dit vind je misschien ook interessant...