meditatie subliminal

Subliminals

Een mooie manier om je onderbewuste te “herprogrammeren”. Je kunt op een heleboel manieren je doelen bereiken, maar soms kun je wel een beetje hulp gebruiken. Subliminals spelen in op je onderbewuste. Als jouw onderbewuste constant hoort dat jij heel veel zelfvertrouwen hebt bijvoorbeeld, dan ga jij je daar naar verloop van tijd naar gedragen. Eigenlijk krijg je dus een zetje in de goede richting. Het werkt net als met affirmaties. Alleen deze hoor je niet bewust. Jouw onderbewuste hoort ze echter wel. Je hoeft ze ook niet zelf op te zeggen. Ze zitten simpelweg verborgen in de muziek.

*NOTE: ik garandeer je dat de door mij gemaakte subliminals die ik hier deel (of die ik in opdracht maak) met de beste intenties zijn gemaakt. Met veel liefde en zorg!

Ga het maar eens ervaren.

Subliminal voor meer zelfliefde en liefde voor het leven in het algemeen
Subliminal voor een relaxte slaap
Subliminal voor meer zelfvertrouwen

Wil jij een persoonlijke subliminal ontvangen? Wil je bijvoorbeeld meer energie of wil je fitter worden? Heb je moeite met loslaten of wil je bijvoorbeeld beter zorgen voor jezelf? Stuur mij dan een berichtje via onderstaand formulier en schrijf bij het onderwerp dat het gaat om een persoonlijke subliminal. Geef ook, het liefst minimaal 10, affirmaties op, waar ik mee aan de slag kan gaan. Eventueel zal ik affirmaties toevoegen die goed bij het onderwerp passen.

Zodra ik het berichtje heb ontvangen, neem ik contact met je op en ga ik aan het werk. Je ontvangt de subliminal binnen 5 werkdagen.

De kosten voor de persoonlijke subliminal zijn € 45,00. De subliminal duurt tussen de 5 à 10 minuten. Wil je een langere subliminal ontvangen, dan worden er meerkosten gerekend.

De subliminal wordt als mp3 bestand verzonden.

    Dit vind je misschien ook interessant...