Lin 3.0 mindset

Mijn avontuur naar Lin 3.0 deel 2

In september deed ik de EMBtest (zie ook mijn vorige blog) en begin oktober de uitslag. De uitslag was eigenlijk best goed op een paar dingen na. Maar dat kon gefixt worden met de juiste voeding, supplementen en leefstijl.

Mijn lichaam nam de vitaminen en mineralen niet goed op, dus ik kon ze wel al jaren braaf slikken, maar ze deden hun werk niet optimaal. Simpelweg omdat mijn lichaam het niet goed kon verwerken. Mijn vitamine B12 was heel erg laag. En ook de waarden van Dopamine en Serotonine was heel erg laag. Gezien die waarden was het eigenlijk gek dat ik zo goed in mijn vel zat. Het klopte niet zo goed bij elkaar. Gluten en lactose zijn niet mijn beste vriendjes, maar dat had ik zelf al wel uitgevonden. Zo waren er nog een aantal waarden die niet helemaal goed waren, zit er een schimmel in mijn darmen en is er hoogstwaarschijnlijk sprake van leververvetting. Daarnaast zit er ergens nog een virus. Alles wat er uit de test kwam was wel met elkaar te linken eigenlijk en het goede nieuws is dat er zeker iets aan te doen is, jahooeeeeee!

Er werd mij een exorfine-vrij dieet voorgeschreven (oa geen gluten, geen lactose, geen suiker) en verschillende supplementen.

Ik ben heel erg benieuwd wat mij dat gaat brengen. De eerste weken waren een beetje wennen. Even zoeken naar wat wel kan, maar het is best goed te doen. De eerste drie weken viel ik vier kilo af. Dat is best veel in een korte tijd en ook niet de bedoeling. Toch voel ik mij goed. Mijn lichaam voelt “schoner” en daar ben ik heel blij mee.

Gezien de uitslag van de test is het goed dat ik had besloten een stapje terug te doen van een aantal dingen, zoals ook van mijn vrijwilligerswerk. Het geeft mij rust dat ik een aantal dingen (tijdelijk) heb stopgezet.

De maand oktober lukte het ietsje beter om meer rust voor mijzelf in te plannen. Ik heb veel getraind (Zhineng Qigong, een Chinese bewegingsleer) en zo goed als elke avond op mijn spijkermatje. Dat laatste doe ik sinds half mei en het bevalt mij zo goed. Wil ‘m nooit meer kwijt haha. Eens kijken wat november brengt.

Dit vind je misschien ook interessant...