Lin 3.0 mindset

Mijn avontuur naar Lin 3.0 deel 1

Op 1 juli kwam ik op de spoedhulp in het ziekenhuis terecht met (hoogstwaarschijnlijk) een infectie. Het was druk in het ziekenhuis en een afspraak voor eventueel verder onderzoek kon wel 3 of 4 maanden later worden. Ik besloot het anders te doen en het roer om te gooien.

Ik maakte een afspraak voor een EMBtest. Dit is een speciale bloedtest die naast de “gewone” dingen ook de vitaminen, mineralen, vetbalans, hormonen, darmflora en dergelijke meet. Een heel uitgebreide test die je een mooie kijk geeft op hoe je lichaam ervoor staat. Die afspraak liet ook nog even op zich wachten, maar ondertussen lette ik al wat beter op wat ik at en nam ik meer rust voor mijzelf. Ik zette alles op een lager pitje. Het was tijd voor mij en ik besloot een minimaal een jaar de tijd te nemen om de beste versie van mijzelf te worden. 1 september werd voor mij DE startdatum van mijn avontuur naar de beste versie van mijzelf, Lin 3.0.

Wat wil ik doen om de beste versie van mijzelf te worden?

 • elke dag bewegen (sporten, wandelen, fietsen enz).
 • elke dag mediteren/Zhineng Qigong
 • elke dag 500 gram groente eten
 • elke dag 10 bladzijdes lezen (geen roman)
 • elke dag dankbaarheidsdagboekje invullen

Ik ben van het doelen stellen en van het plannen. Maar als je niet zo goed weet waarom je iets gaat doen, wordt het lastig(er) om een doel te behalen. Dus voor mij ook de vraag: hoe zal ik mij voelen als ik de beste versie van mijzelf ben?

 • energiek(er)
 • fit
 • ontspannen
 • vol zelfvertrouwen
 • sterk
 • emotioneel in balans

Op de meeste gebieden ben ik al goed op weg, maar het kan nog heel veel beter. Dat weet ik zeker en daar ga ik voor.

Ik neem je graag mee op weg naar mijn avontuur om de beste versie van mijzelf te worden, Lin 3.0. Elke maand deel ik wat ik tegenkom, waar ik tegen aan loop, maar zeker ook wat er allemaal goed gaat. Wil je behalve deze blogs nog meer weten over mijn avontuur? Dan kun je mij volgen op mijn privé-pagina, een mooier leven, op Instagram.

Dit vind je misschien ook interessant...